Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

No és competència municipal. A l'Ajuntament li correspon fer el manteniment de l'edifici però és competència de la Generalitat fer-ne les inversions. A més a més, l'Ajuntament ja va fer una important inversió en la millora de l'aïllament tèrmic per mitjà d'una subvenció de la Diputació els anys 2020 i 2021. Per altra banda, un dels criteris d'aquesta edició dels pressupostos participatius consisteix en què els projectes beneficiin el màxim de població possible i aquesta proposta no compleix aquest requisit.

Aïllament tèrmic resta finestres escola municipal Tiziana

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial Rebutjada

Demano millorar l’aïllament tèrmic de la resta de finestres que son antigues de l’escola Tiziana. Moltes d’elles ja estan canviades però hi ha algunes que encara no. Així quedaria l’edifici amb un millor aïllament tèrmic. I evitem la despesa elevada de calefacció. 

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir