Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Construir un rocòdorm sota el pont Tiana -Montgat de la carretera B-20"

Avatar: Alicia Calvo Alicia Calvo

Títol

  • +{"ca"=>"Construir un rocòdorm sota el pont Tiana -Montgat de la carretera B-20", "es"=>"Construir un rocódormo bajo el puente de la carretera B-20", "en"=>""}

Cos

  • +["

    Instal·lació de peces d'escalada sota el pont de la carretera B-20(Riera carrer Santiago Rusiñol). Fer circuits bàsics d'iniciació a l'escalada per a totes les edats.

    Es poden beneficiar especialment infants i el jòvent al iniciar-se en una activitat física recreativa positiva per a la salut física i emocional.

    ", "

    Instalación de piezas de escalada bajo el puente de la carretera B-20 (Riera carrer Santiago Rusiñol). Hacer circuitos básicos de iniciación a la escalada para todas las edades.

    Se pueden beneficiar especialmente personas en edad infantil i juvenil al iniciarse en una actividad física i recreativa positiva para la salud física i emocional.

    ", ""]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir