Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

L'Ajuntament ja treballa en aquesta línia per augmentar el nombre de locals comercials municipals i disposa dels locals del Passatge Moragas que tenen aquesta funció. Des la Regidoria de participació s’ha volgut prioritzar per als pressupostos participatius de 2023 les actuacions relacionades amb la salut i la sostenibilitat.La proposta en qüestió no s'emmarca en cap dels dos àmbits.

Creació de locals comercials/industrials pels joves emprenedors

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial Rebutjada

La manca d'oportunitats per als joves emprenedors locals té un impacte negatiu a la nostra economia i al teixit social de Tiana. Els negocis locals són essencials per al creixement i la prosperitat de la nostra comunitat, ja que no només generen ocupació, sinó que també contribueixen a la diversificació de l'oferta de serveis i productes disponibles al municipi. En aquest sentit, voldria proposar la creació d'espais comercials i/o industrials destinats específicament als joves emprenedors del poble. Això podria assolir-se a través de l'habilitació de locals compartits, la col·laboració amb propietaris de terrenys disposats a invertir en el futur de la nostra comunitat o altres alternatives que puguin sorgir de l’Ajuntament.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir