Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Portar a terme la segona edició del festival de murals d'art de Tiana amb temàtica sobre salut i medi ambient)"

Avatar: Alicia Calvo Alicia Calvo

Títol

  • +{"ca"=>"Portar a terme la segona edició del festival de murals d'art de Tiana amb temàtica sobre salut i medi ambient)", "es"=>" Realizar la segunda edición del festival de murales de artes de Tiana sobre temática de salud y medio ambiente.", "en"=>""}

Cos

  • +["

    Portar a terme la segona edició del festival de murals de Tiana per a sensibilitzar sobre els ODS (Objectius de desenvolupament sostenible), concretament els relatius a la salut i medi ambient.

    Utilitzar els murals que ja hi ha en diferents ubicacions de Tiana.

    Aquest projecte ha de servir també per difondre la tasca que realitzen les entitats locals de la mà d'artistes i/o muralistes.

    ", "

    Realizar la segunda edición del festival de murales de Tiana para sensibilizar sobre los ODS (Objetivos de desarrollo sostenible), concretamente los relativos a la salud i el medio ambiente.

    Utilizar los murales que hay en diferentes ubicaciones de Tiana.

    Este proyecto también debe servir para difundir la labor que realizan las entidades locales de la mano de artistas y/o muralistas.

    ", ""]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir