Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Acció proactiva per eliminar cablejats aeris a l'àmbit del Pla"

Avatar: Juan Requejo Liberal Juan Requejo Liberal

Títol

  • +{"es"=>"Acció proactiva per eliminar cablejats aeris a l'àmbit del Pla"}

Cos

  • +["

    El Nucli Antic ha anat acumulant al llarg del temps moltes situacions de xarxes elèctriques i de telecomunicacions mitjançant cablejat aeri estès sense cap atenció ni cura pels seus efectes visuals i dissonàncies respecte al paisatge urbà. Les companyies que gestionen les xarxes no han tingut obligacions per reduir o eliminar la contaminació visual i el resultat acumulatiu és força negatiu.

    La proposta és doble.

    D'una banda, que es redacti una nova regulació en aquest sentit, cosa que ja està contemplada entre les finalitats del nou Pla.

    D'altra banda, que s'habiliti una forma d'intervenció a iniciativa dels veïns que permeti reubicar el cablatge de manera que se'n minimitzin els efectes visuals. La distribució de costos s'hauria de distribuir entre veïns del tram de carrer, ajuntament i companyies propietàries de la xarxa.

    El tema és complicat per la repercussió econòmica, però és difícil intervenir per reparar danys històrics sense despeses. Els beneficis per als veïns del carrer són de revaloració dels seus edificis, per a l'Ajuntament és un benefici col·lectiu de qualitat urbana i per a les companyies propietàries de les xarxes un benefici de millor emplaçament dels cables.

    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir